На Херсонщині минулої доби через обстріли загинула людина, ще семеро - поранені

На Херсонщині минулої доби через обстріли загинула людина, ще семеро - поранені

Укрінформ
У Херсонській області минулої доби внаслідок російських атак одна людина загинула, ще семеро дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

Під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Білозерка, Дніпровське, Придніпровське, Понятівка, Берислав, Любимівка, Михайлівка, Дудчани, Новоолександрівка, Тягинка, Бургунка, Брускинське і Херсон.

Як підкреслив Прокудін, російські військові поцілили в медичний заклад та адміністративну будівлю, 8 багатоповерхівок і 24 приватні будинки. Пошкоджені приватні автомобілі.

Ворог атакував Херсонщину дронами типу Shahed. За результатами бойової роботи підрозділів протиповітряної оборони знищені 10 ворожих ударних БПЛА.

Внаслідок падіння уламків у Херсоні спалахнули пожежі, які рятувальники оперативно ліквідували.

Через російську агресію одна людина загинула, ще семеро дістали поранення, зауважив очільник ОДА.

Читайте також: Шмигаль відвідав на Херсонщині лікарні, які перебувають під обстрілами

Головне управління ДСНС України у Херсонській області зазначило, що в регіоні за добу ліквідували 15 пожеж, що виникли внаслідок ворожих обстрілів.

«Сьогодні вночі Херсон знову здригався від вибухів. Після ворожої атаки загорілась пошкоджена раніше автотехніка. Ще за двома адресами виникли пожежі на відкритих територіях», - ідеться у повідомленні.

Загалом протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи Херсонщини ліквідували 15 пожеж, що стали наслідком ворожих обстрілів. Горіли 6 житлових будинків та в 9 місцях сухостої загальною площею 8,74 га.

Як повідомляв Укрінформ, 25 липня росіяни обстріляли Херсон, поранений 85-річний чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-