У Херсоні внаслідок обстрілу горіли списані автобуси

У Херсоні внаслідок обстрілу горіли списані автобуси

Укрінформ
У Херсоні внаслідок нічного обстрілу горіли списані автобуси, а придатні до використання транспортні засоби розосереджені - вони не скупчені в одному місці.

Про це повідомив директор Департаменту у справах ЗМІ і зв'язків із громадськістю Херсонської міської ради Денис Путінцев, коментуючи відповідні обговорення у соцмережах, передає Укрінформ. 

«Жодного нового автобуса комунального сьогодні вночі не було пошкоджено. Ті фотографії, які розповсюджуються, це фотографії автобусів, які були вже непридатні до використання ще до початку війни і вони були списані офіційно з маршрутів минулого року», - сказав Путінцев.

За його словами, в місце, де знаходилися ці автобуси, вже були «прильоти» раніше. 

Він також поінформував, що розпорядженням начальника Херсонської МВА, новий, придатний до використання комунальний транспорт зберігається у відносно безпечних місцях. Директор департаменту підкреслив, що зараз у Херсон стовідсотково безпечних місць немає, але транспорт розосереджений.

Читайте також: У Херсоні внаслідок нічних обстрілів є знеструмлення та перебої з водою

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні уламки одного зі збитих безпілотників впали на місце, де знаходилися раніше пошкоджені транспортні засоби. Через це виникла пожежа. На місце події оперативно прибули співробітники ДСНС, які ліквідували займання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-