На Донеччині минулої доби російські військові поранили трьох цивільних

На Донеччині минулої доби російські військові поранили трьох цивільних

Укрінформ
На Донеччині за минулу добу російські військові під час обстрілів поранили трьох цивільних - двох людей у Костянтинівці, одну - в Торецьку.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Донецької ОВА, передає Укрінформ.

"За 26 липня росіяни поранили 3 жителів Донеччини: 2 у Костянтинівці та 1 - у Торецьку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 27 липня 2024 року на Донеччині росіяни поранили 5500 мирних жителів, убили 2105 осіб. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Читайте також: Росіяни за день 16 разів обстріляли прикордоння Сумщини

За минулу добу росіяни обстріляли Донецьку область 15 разів, є руйнування інфраструктури та поранені цивільні, повідомив у Телеграмі начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Зокрема, за його словами, у Покровському районі в Мар'їнській громаді обстріляні Максимільянівка, Катеринівка і Єлизаветівка. Під вогнем - приватний сектор Курахового і Гострого.

"У Селидовому пошкоджені сім промислових будівель та інфраструктурний об'єкт. Гродівка та Іванівка зазнали ударів КАБами", - написав Філашкін.

Він також додав, що у Краматорському районі в Лимані пошкоджені дві адмінбудівлі, будинок, крамниця та інфраструктурний об'єкт.

У Костянтинівці пошкоджений будинок, у Предтечиному - п'ять будинків, у Миколаївці - дев'ять.

Окрім того, у Часовоярській громаді пошкоджені сім приватних будинків і дві багатоповерхівки. У  Торецьку пошкоджений будинок. У Сіверську зруйнований будинок.

Читайте також: Росіяни атакували дроном село на Запоріжжі, троє поранених

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині екіпаж поліцейських "Білі Янголи" врятував трьох людей, які пішки вийшли з обстрілюваної Красногорівки. У місті залишається ще понад 190 цивільних.

Фото: Вадим Філашкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-