Поранена унаслідок обстрілу в Комишанах дитина - у тяжкому стані, ще двох виписують

Поранена унаслідок обстрілу в Комишанах дитина - у тяжкому стані, ще двох виписують

Укрінформ
Двоє з трьох дітей, які через учорашній ворожий обстріл були поранені у Комишанах на Херсонщині, вже готуються на виписку - один хлопець залишатиметься в лікарні, бо досі у тяжкому стані.

Про це у Фейсбуці написав начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Двоє із трьох дітей, які через учорашній ворожий обстріл були поранені у Комишанах, вже готуються на виписку. Один хлопець залишатиметься в лікарні, бо досі у важкому стані», - йдеться у повідомленні.

Мрочко розповів, що соціальні працівники Херсонської міської військової адміністрації поспілкувалися з батьками потерпілих, пояснили, які документи потрібні для отримання одноразової грошової виплати з міського бюджету, і передали дітям смаколики.

За його словами, провідали фахівці МВА і поранених внаслідок атаки дрона у Дніпровському районі Херсона. Чоловік та жінка, за їхніми словами, почуваються нормально.

Читайте також: Росіяни обстріляли село Кізомис на Херсонщині, є поранений

Як нагадав начальник МВА, Херсонська міська військова адміністрація виплачує допомогу при пораненнях: дітей - ₴30 тисяч, дорослих - ₴20 тисяч.

Як повідомляв Укрінформ, кількість поранених унаслідок російського обстрілу 28 липня Комишан Херсонської області зросла до дев’яти.

Російські війська зранку в неділю, 28 липня, обстріляли селище Комишани у Херсонській громаді. Серед поранених - троє дітей 10, 16 і 17 років.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-