Миколаївоблтеплоенерго отримало шість модульних котелень від міжнародних партнерів

Миколаївоблтеплоенерго отримало шість модульних котелень від міжнародних партнерів

Фото
Укрінформ
Миколаївоблтеплоенерго отримало шість модульних котелень від міжнародних партнерів для безперебійного проходження опалювального сезону.

Про це повідомляє ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Аби майбутній опалювальний сезон пройшов в умовах повномасштабної війни без ризиків для містян, й споживачі підприємства отримували послуги з постачання теплової енергії, ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" в рамках проєкту "Закупівля товарів та послуг для відновлення України" було надано 6 твердопаливних модульних котелень потужністю 0, 8 МВт", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що партнером з розвитку проєкту є уряд Королівства Данія через Міністерство закордонних справ Данії. Виконавець проєкту - Управління ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС).

Читайте також: Кулеба запросив владу та бізнес провінції Гуандун розвивати співпрацю з українськими регіонами

"Ми висловлюємо вдячність міжнародним партнерам за всебічну підтримку Миколаєва, та нашого теплопостачального підприємства. У такий непростий час дане обладнання слугуватиме резервним джерелом забезпечення миколаївців теплом на випадок надзвичайних ситуацій", - сказав директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов.

Як повідомляв Укрінформ, Данія профінансує придбання товарів та послуг для відновлення Миколаєва на понад 146 мільйонів данських крон. Він спрямований на забезпечення безперебійного електро-, водо- та теплопостачання, подальше відновлення та функціонування діяльності міста Миколаєва та області. У його рамках буде придбано котельні, спеціалізовані автомобілі, спецобладнання для виробництва альтернативних видів твердого палива, водонапірних башт, водяних насосів тощо.

Фото: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-