Армія РФ 130 разів ударила по Невському та Макіївці

Армія РФ 130 разів ударила по Невському та Макіївці

Укрінформ
Російська армія 130 разів ударила з безпілотників і артилерії по Невському та Макіївці Луганської області.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сторінці у Фейсбуці Луганської обласної державної адміністрації.

«Окупанти намагалися просунутися біля Стельмахівки на Куп’янському напрямку, а також поблизу Макіївки, Невського та у Серебрянському лісі – на Лиманському. Там наші військові зупинили ворога, завдавши комплексного вогневого ураження», - йдеться в повідомленні.

За словами начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора, «по прифронтових селах росіяни вдарили 130 разів. Здебільшого застосовували безпілотники – 110 одиниць цієї ворожої техніки було зафіксовано у небі над Невським та Макіївкою. Також по цих населених пунктах противник вів вогонь з артилерії. Загарбники руйнують їх, роблячи непридатними для життя».

Як зазначають в ОДА, в окупованому Сєвєродонецьку в певних випадках можна натрапити на неприємності за знімання фото та відео. Представники так званої «комендатури» можуть зупинити, перевірити документи та телефон. Є випадки, коли людей відправляли «на підвал». Водночас, тих, хто знімає вулиці відеореєстратором, ніхто не зупиняє.

Читайте також: Окупанти примушують жителів Луганщини отримувати «порожні» поліси медичного страхування

Окрім того, на блокпосту поблизу Смолянинового по дорозі на Сєвєродонецьк регулярно утворюється довжелезна черга із автівок. Ретельно перевіряють чоловіків, і тих, хто в’їжджає, і тих, хто намагається виїхати. Таким чином російські загарбники виконують план із вручення повісток.

Як повідомляв Укрінформ, у так званій «ЛНР» російські окупанти незаконно привласнили 514 житлових приміщень тих, хто евакуювався з регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-