В Україні через негоду знеструмлені 116 населених пунктів у чотирьох областях

В Україні через негоду знеструмлені 116 населених пунктів у чотирьох областях

Укрінформ
Станом на 30 липня через негоду знеструмлено 116 населених пунктів у чотирьох областях України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Через негоду на ранок знеструмлено 116 населених пунктів у Київській, Чернігівській, Житомирській та Сумській областях", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Дніпропетровській області пошкоджено обладнання на одній з підстанцій через атаку дрона. На Чернігівщині обстріли спричинили знеструмлення 2 465 споживачів. У Запорізькій області падіння БПЛА призвело до часткових відключень підстанції та місцевої промисловості.

Внаслідок технологічних порушень на Київщині відключалась лінія, але живлення відновлено за резервною схемою. На Днiпропетровщинi на високовольтній підстанції виявлено пошкодження, відключення споживачів не допущено.

У Житомирській області знеструмлювалось декілька підстанцій, живлення відновлено за резервною схемою. У Львівській області вимкнення лінії призвело до знеструмлення підстанцій та порушення руху потягів. Живлення відновлено.

Читайте також: Укренерго закликає перенести користування потужними електроприладами на денні години

У Міненерго зазначили, що енергетики відновили живлення для 23 357 споживачів, постраждалих внаслідок бойових дій. Загалом через бойові дії та техпорушення залишається без електропостачання 501 населений пункт.

Як повідомлялося, у вівторок, 30 липня, відключення електроенергії не прогнозуються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-