Зеленський приїхав на Волинь - перевірив фортифікації на кордоні і провів нараду

Зеленський приїхав на Волинь - перевірив фортифікації на кордоні і провів нараду

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський приїхав із робочою поїздкою на Волинь, де ознайомився з процесом будівництва фортифікацій і провів координаційну нараду щодо безпекової ситуації та захисту державного кордону.

Як передає Укрінформ, про повідомляє сайт Президента.

Як зазначається, у нараді взяли участь представники військового керівництва, Державної прикордонної служби, начальники Волинської, Житомирської, Рівненської, Київської та Чернігівської Обласних військових адміністрацій.

Робоча поїздка Президента України до Волинської області / Фото: Офіс Президента

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко доповів про захист кордону, зокрема про кількість залучених воїнів, їхні спроможності та озброєння.

Начальники Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, Київської – Руслан Кравченко, Житомирської – Віталій Бунечко, Рівненської – Олександр Коваль, Волинської – Юрій Погуляйко та голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Олександр Яковець поінформували про перебіг зведення фортифікацій уздовж кордону з Білоруссю.

Президент ознайомився з роботами на одному з опорних пунктів у Волинській області, де оглянув облаштування траншей, вогневих споруд і позицій, бліндажів.

З початку повномасштабного російського вторгнення тут були побудовані протитанкові рови, загороджувальні паркани та взводні опорні пункти з вогневими позиціями. На напрямках імовірного руху броньованої техніки окупантів встановлені залізобетонні конструкції та захисні споруди для укриття особового складу.

«З нашого боку є міцний захист і в особовому складі щодо чисельності, і в лініях оборони. В усіх областях, які мають кордон із Росією та Білоруссю, також збільшили кількість прикордонників. І ми продовжуємо це посилювати», – наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня Зеленський відвідав воїнів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України на Харківському напрямку, привітав їх із професійним святом та нагородив державними нагородами.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-