На Херсонщині внаслідок російських обстрілів одна людина загинула, п'ятеро - поранені

На Херсонщині внаслідок російських обстрілів одна людина загинула, п'ятеро - поранені

Укрінформ
У Херсонській області внаслідок російських обстрілів одна людина загинула, п'ятеро - отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

За його словами, минулої доби, 30 липня, російських обстрілів та авіаударів зазнали Садове, Антонівка, Новокаїри, Чорнобаївка, Одрадокам'янка, Комишани, Нововоронцовка, Берислав, Олександрівка, Вірівка, Тягинка, Новотягинка, Суханове, Ромашкове, Львове, Гаврилівка та місто Херсон.

Російські військові поцілили в об'єкти критичної інфраструктури та сільгосппідприємство, житлові квартали населених пунктів області, зокрема дві багатоповерхівки та 46 приватних будинків. Також пошкоджень зазнали газопроводи, господарчі споруди, гаражне приміщення та приватні автомобілі.

"Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої області знищили 9 дронів типу Shahed-136", - зазначив Прокудін.

Унаслідок обстрілів одна людина загинула, п'ятеро - отримали поранення, з них - одна дитина.

"Вночі через удар російського безпілотника по Херсону загинув 68-річний чоловік. Мої співчуття родині загиблого. Також постраждала 73-річна жінка. У неї діагностували акубаротравму. Медики надали їй допомогу на місці", - додав Прокудін.

Внаслідок ворожого обстрілу постраждали троє мешканців Олександрівки.

"Це - два чоловіки віком 26 і 53 роки та 54-річна жінка. У них мінно-вибухові травми та акубаротравми. Лікарі надали їм необхідну допомогу та залишили на місці", - зазначив голова ОВА.

Читайте також: Ворог за добу 395 разів ударив по Запорізькій області

Як повідомляв Укрінформ, вночі 31 липня росіяни здійснили одну з наймасованіших атак дронами за весь час повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-