Під час масованої атаки на Київ майже 11,5 тисячі людей перечікували небезпеку в метро

Під час масованої атаки на Київ майже 11,5 тисячі людей перечікували небезпеку в метро

Укрінформ
У Києві вночі 31 липня майже 11 500 людей перечікували тривогу, що тривала понад сім годин, на підземних станціях столичного метрополітену.

Про це повідомляє у Фейсбуці Київська міська державна адміністрація з посиланням на комунальне підприємство "Київський метрополітен", передає Укрінформ.

"У ніч на 31 липня, під час масованої атаки на Київ, майже 11 500 людей укривалися на станціях підземки", - ідеться у повідомленні.

У КМДА зазначають, що підземні станції метрополітену цілодобово працюють у режимі укриття. Черговий персонал видає модульні лави, розкладні стільці, ковдри й матраци. Водночас працівники метрополітену радять людям брати із собою теплі речі, якщо доводиться йти на станцію вночі.

"Графік руху поїздів поступово відновлюється, оскільки на час тривоги наземна ділянка призупиняє пасажирські перевезення. Також у зв’язку із тривалою тривогою частина персоналу, яка, зокрема, обслуговує видачу рухомого складу, не змогла дістатися на роботу вчасно", - підкреслили у КМДА.

Читайте також: Не відчинив укриття під час тривоги: охоронця столичної поліклініки засудили до 4 років

Працівники метрополітену просять із розумінням поставитися до ситуації і обіцяють, що скоро поїзди на лініях курсуватимуть відповідно до встановлених графіків.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 31 липня ворог здійснив одну із наймасованіших атак БПЛА за весь час повномасштабного вторгнення.

На підступах до Києва було збито понад 40 російських безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-