На Донеччині через безпекову ситуацію примусово евакуюють 21 дитину

На Донеччині через безпекову ситуацію примусово евакуюють 21 дитину

Укрінформ
У шести населених пунктах Донецької області через безпекову ситуацію запроваджена примусова евакуація 21 дитини разом із супроводжуючими особами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Відповідне рішення погодили члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану на засіданні під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Учасники Коордштабу одноголосно підтримали проведення обов’язкової евакуації у примусовий спосіб дітей з їхніми батьками або іншими законними представниками з окремих населених пунктів Донеччини.

Загалом планується евакуювати 21 дитину.

У більш безпечних регіонах евакуйовані діти разом із супроводжуючими особами будуть забезпечені безкоштовним прихистком, гуманітарною допомогою, психологічною підтримкою тощо.

У Мінреінтеграції підкреслили, що евакуація здійснюється безкоштовно. Для попереднього запису необхідно зателефонувати на гарячу лінію Донецької обласної військової адміністрації з питань проведення евакуації за номером: 0 800 408 911.

Також про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 1548 або написати у месенджери WhatsApp, Telegram ТА Viber на номер: (096) 078-84-33.

Читайте також: На Харківщині розширили зону обов’язкової евакуації родин із дітьми

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині екіпаж поліцейських «Білі янголи» врятував чотирьох жінок, які пішки пройшли 12 км з обстрілюваної Красногорівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-