Через обстріли знеструмлені понад 5000 споживачів у трьох областях - Міненерго

Через обстріли знеструмлені понад 5000 споживачів у трьох областях - Міненерго

Укрінформ
Станом на 1 серпня через ворожі обстріли знеструмлено понад 5 тис. споживачів у Донецькій, Дніпропетровській та Херсонській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики

"У Донецькій області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби знеструмлено 4,1 тис. абонентів у 4 населених пунктах. Енергетики заживили 9,9 тис. абонентів у 28 н.п. На ранок залишаються без напруги 135 н.п., загалом – 78,3 тис. абонентів", - йдеться у повідомленні.

Через бойові дії у Дніпропетровській області знеструмлено 1,5 тис. споживачів. У Запорізькій області залишаються без електропостачання 3,7 тис. споживачів у 51 населеному пункті, на Сумщині - 3,9 тис. споживачів у 71 н.п., на Харківщині - 38,2 тис. абонентів, на Чернігівщині - 1,2 тис. споживачів у 21 н.п.

Читайте також: Споживання електроенергії стабілізувалося, експорт не відбувається - Укренерго

Внаслідок обстрілів Херсона знеструмлено 33 споживачів. Загалом у місті відключений 2641 споживач. Через нічні ворожі обстріли Херсонської області додатково знеструмлено 56 споживачів. Зараз у 51 населеному пункті області без світла понад 27 тис. споживачів.

Як повідомлялося, станом на 1 серпня енергетики відновили електрику для 10 664 споживачів, постраждалих внаслідок бойових дій. Загалом через бойові дії та техпорушення залишаються без електрики 486 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-