Суд поновив підозрюваного у хабарництві Головка на посаді голови Тернопільської облради

Суд поновив підозрюваного у хабарництві Головка на посаді голови Тернопільської облради

Укрінформ
Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові поновив Михайла Головка на посаді голови Тернопільської обласної ради.

Цю інформацію підтвердив кореспонденту Укрінформу Михайло Головко. 

"Так, дійсно, сьогодні було рішення суду апеляційного суду про поновлення мене на посаді. Повного тексту рішення у мене поки немає. Надалі планую виконувати це рішення суду", - сказав Головко. 

Раніше його звільнили з посади голови Тернопільської облради під час сесії, яка відбулася 26 жовтня 2023 року. Він звернувся до суду і 18 березня цього року в Тернопільському окружному адміністративному суді відмовили повністю у задоволенні його позову.

Зазначається, що у червні 2023 року НАБУ і САП затримали тоді діючого голову облради Головка і двох заступників начальника Тернопільської ОВА Ігоря Дем’янчука та Ігоря Гайдука. Затримані вимагали близько 2,4 млн грн у підприємця за перераховані його ТОВ кошти за виконані роботи з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів.

Читайте також: Ексголова Тернопільської облради облаштував на даху багатоповерхівки незаконну надбудову - поліція

Як повідомляв Укрінформ, ВАКС арештував голову Тернопільської облради Головка з можливістю внесення 805 тис. грн застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-