Загарбники за добу атакували 15 населених пунктів Херсонщини, є загиблий та поранені

Загарбники за добу атакували 15 населених пунктів Херсонщини, є загиблий та поранені

Укрінформ
Війська РФ за добу обстріляли 15 населених пунктів Херсонщини, загинула одна людина, двоє зазнали поранень.

Про це написав у Телеграмі начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

За його словами, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Придніпровське, Кізомис, Білозерка, Станіслав, Новодмитрівка, Микільське, Понятівка, Берислав, Гаврилівка, Золота Балка, Тягинка, Львове та місто Херсон.

Російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю та магазини; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 9 приватних будинків. Також пошкоджено господарські споруди та приватні автомобілі, уточнив Прокудін.

"Через російську агресію одна людина загинула, ще двоє - поранені", - наголосив він.

За словами Прокудіна, під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією Херсонської області знищили 5 Shahed-131/136.

Читайте також: ППО вночі знищила 24 з 29 дронів-камікадзе, якими Росія атакувала Україну

Як повідомляв Укрінформ, 1 серпня російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема 19 приватних будинків. Було також пошкоджено газопровід, господарську споруду, станцію техобслуговування, гараж та приватні автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-