Ворог за добу 30 разів бив по Донеччині - вночі випустив 11 ракет по Покровську й Мирнограду

Ворог за добу 30 разів бив по Донеччині - вночі випустив 11 ракет по Покровську й Мирнограду

Фото
Укрінформ
Війська РФ за минулу добу 30 разів обстріляли Донеччину, під ворожим вогнем перебували 16 населених пунктів. Троє цивільних загинули, вісім поранені.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

«За попередню добу росіяни 30 разів обстріляли 16 населених пункти Донеччини. Троє цивільних загинули, вісім поранені. Вночі ворог випустив по області 11 ракет: 7 по Покровську і 4 по Мирнограду», - написав Філашкін

Як уточнив посадовець, у Новогродівці одна людина загинула і одна поранена, через влучання російських боєприпасів пошкоджено багатоповерхівку, приватний будинок і адмінбудівлю.

У Покровську одну адмінбудівлю знищено і дві пошкоджено. У Білицькому Добропільської ТГ пошкоджено адмінбудівлю. У Мирнограді поранені чотири людини, пошкоджені 12 приватних будинків, дві багатоповерхівки і шість адмінбудівель.

В Новоукраїнці Вугледарської громади внаслідок обстрілів пошкоджено будинок, а в Курахівці Покровського району під вогнем перебувала промзона, обстріляні Курахове і Гірник.

В Українську Селидівської ТГ пошкоджено адмінбудівлю, у Гродівці - нежитлове приміщення, у Новоекономічному обстріляна промзона. Пошкоджено будинок у Зарічному Лиманської ТГ. У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку. В Іллінівській ТГ поранено людину і пошкоджено три об'єкти у Романівці, пошкоджено будинок у Зорі. Обстріляні околиці Слов'янської ТГ.

Читайте також: «Білі янголи» вивезли літнє подружжя з фронтової Єлизаветівки на Донеччині

У Торецьку Бахмутського району поранено людину, пошкоджено будинок і об'єкт інфраструктури. У Часовоярській ТГ пошкоджені шість приватних будинків, багатоповерхівка і нежитлове приміщення.

Філашкін додав, що з лінії фронту евакуйовано 3323 людини, зокрема 137 дітей.

Як повідомлялося, за добу 1 серпня загарбники поранили п'ятьох жителів Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-