Уряд Японії долучиться до реалізації освітніх проєктів на Харківщині

Уряд Японії долучиться до реалізації освітніх проєктів на Харківщині

Укрінформ
Уряд Японії долучиться до реалізації освітніх проєктів на Харківщині. Йдеться про перспективи впровадження програми обміну студентами, а також будівництва підземних освітніх просторів на Харківщині, аби учні області могли здобувати освіту офлайн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов за результатами зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі, повідомляє Харківська ОВА.

"Уряд Японії підтримує жителів Харківської області від початку повномасштабного вторгнення. Наразі триває робота над розробкою спільних проєктів в напрямку покращення освітнього процесу в регіоні. Зокрема під час робочої зустрічі обговорили перспективи реалізації програми обміну студентами, а також будівництва підземних освітніх просторів на Харківщині, аби учні області могли здобувати освіту офлайн", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Одним із пріоритетів для влади є офлайн-навчання для дітей там, де це можливо - Зеленський

Зазначається, що уряд Японії стало допомагає Харківщині. Йдеться як про гуманітарну допомогу, спецтехніку та генератори, так і про важливі для функціонування регіону проєкти.

Раніше Укрінформ повідомляв, що Харківщина реалізовуватиме проєкти з відбудови разом із німецькими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-