Армія РФ за минулу добу 27 разів обстріляла Донеччину - є загиблий і поранені

Армія РФ за минулу добу 27 разів обстріляла Донеччину - є загиблий і поранені

Фото
Укрінформ
Армія РФ за минулу добу 27 разів обстріляла населені пункти Донеччини - пошкоджено багато приватних будинків, багатоповерхівок, господарчих споруд та промислових об'єктів. У Покровську загинула людина.

Про це голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Всього за добу росіяни 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 123 людини, у тому числі 8 дітей", - йдеться у повідомленні очільника ОВА.

Він також зазначає, що у Курахівці Покровського району пошкоджено 8 приватних будинків, багатоповерхівку та промзону. В Українську Селидівської ТГ пошкоджено будинок. У Новоекономічному Гродівської ТГ пошкоджено 3 будинки. У Новогродівці зруйновано 4 гаражі.

"У Покровську 1 людина загинула і 2 поранено, зруйновано 2 будинки і промислову будівлю, пошкоджено 21 приватний будинок і багатоповерхівку. У Мирнограді поранено людину. Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджені 2 приватні будинки, лінія електропередач та будівля підприємства. В Іллінівській ТГ пошкоджені 6 об'єктів: 4 у Плещіївці, 1 у Старій Миколаївці та Катеринівці", - перелічує наслідки атаки росіян Філашкін.

Крім того, у Торецьку Бахмутського району поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджені 6 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. У Сіверську 3 будинки зруйновано і 2 пошкоджено.

Читайте також: Росіяни за добу 41 раз обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

Як повідомлялося, у Донецькій області минулої доби російські загарбники вбили цивільного, ще чотирьох громадян поранили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-