Ворог за добу 54 рази обстріляв прикордоння Сумщини, Харківщини та Чернігівщини

Ворог за добу 54 рази обстріляв прикордоння Сумщини, Харківщини та Чернігівщини

Укрінформ
Російські загарбники минулої доби 54 рази атакували з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей, загалом пролунали 136 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомило у Фейсбуці.

У Чернігівській області ворожих обстрілів зазнали населені пункти Семенівської та Сновської громад – Леонівка та Єліне. Війська РФ били по них, імовірно, з мінометів і ствольної артилерії.

У Сумській області під ударами російських військ опинилися 28 населених пунктів Сумського, Охтирського, Конотопського та Шосткинського районів, а саме: Кияниця, Біловоди, Могриця, Високе, Басівка, Новеньке, Павлівка, Писарівка, Угроїди, Юнаківка, Іволжанське, Локня, Журавка, Порозок, Будки, Покровка, Славгород, Пономаренки, Бунякине, Кружок, Манухівка, Юр’єве, Рівне, Нова Слобода, Кучерівка, Нова Гута, Стара Гута й Шалигине.

Попередньо встановлено, що загарбники застосовували керовані авіаційні бомби, FPV-дрони, міномети, вибухові пристрої та ствольну артилерію.

У Манухівці внаслідок ворожого удару, імовірно, керованою авіабомбою пошкоджень зазнали чотири складські приміщення, комунальний заклад і приватний будинок.

У Харківській області російська армія вдарила по Тимофіївці Богодухівського району. За попередніми даними, загарбники скинули на село з безпілотника вибуховий пристрій.

Триває уточнення інформації про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення.

Читайте також: Війська РФ зранку обстріляли центр Херсона

Як повідомляв Укрінформ, у Генштабі ЗСУ поінформували про збільшення інтенсивності бойових дій на Сумському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-