Ще з трьох населених пунктів Донеччини примусово евакуюють дітей

Ще з трьох населених пунктів Донеччини примусово евакуюють дітей

Укрінформ
Із селищ Цукурине, Іллінка та села Ізмайлівка Покровського району Донецької області проводитимуть примусову евакуацію дітей.

Як передає Укрінформ із посиланням на Телеграм Мінреінтеграції, таке рішення погодили члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану на засіданні під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

«Учасники Коордштабу одноголосно підтримали проведення обов’язкової евакуації у примусовий спосіб дітей із їхніми батьками або іншими законними представниками із селищ Цукурине, Іллінка та села Ізмайлівка Покровського району Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що евакуація до безпечних регіонів проводитиметься протягом 60 діб. Для її здійснення розгорнуть один приймальний пункт.

Читайте також: З Донеччини уже евакуювали 1010 дітей

У відомстві підкреслюють, що евакуація здійснюється безплатно. Отримати консультацію щодо можливості виїхати до безпечних регіонів, можна зателефонувати на гарячу лінію Донецької ОВА за номером: 0 800 408 911.

Також про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 1548 або написати у месенджери WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Читайте також: Діти в шоломах і бронежилетах: як відбувається евакуація з прифронтової Донеччини

Як повідомляв Укрінформ, через загострену військову ситуацію на Сумському напрямку гуманітарний коридор «Колотилівка-Покровка» призупинено щонайменше на десять діб.

Фото: Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-