Київ уночі намагалися атакувати близько десяти «Шахедів»

Київ уночі намагалися атакувати близько десяти «Шахедів»

Укрінформ
Київ уночі намагалися атакувати близько десяти ударних безпілотників типу Shahed, протиповітряна оборона збила їх усіх у повітряному просторі столиці.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає Укрінформ із посиланням на КМВА в Телеграмі.

«Вдруге з початку серпня ворог спрямував свої повітряні атаки на Київ. Ця ніч 11.05.2024 розпочалася із запуску балістичних ракет в напрямку Києва», – поінформував він.

За даними Попка, ці повітряні цілі Києва не досягли, удар на себе прийняло передмістя.

На той час уже була інформація також про проникнення у повітряний простір України кількох десятків ворожих дронів-камікадзе типу Shahed.

«Біля десятка з них, після складних маневрів, намагалися атакувати Київ. Але силами та засобами ППО всі ударні дрони ворога були збиті в повітряному просторі столиці України. (Кількість та тип озброєння нададуть у звітах Повітряні Сили)», – зазначив Попко.

Читайте також: На Київщині через вибух боєприпасу загинув чоловік, травмована дитина

Він додав, що, згідно з даними оперативного зведення, станом на цей час руйнувань унаслідок ворожої атаки у Києві не виявлено. Інформація про потерпілих не надходила. Уточнення зведення триває.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області внаслідок нічної атаки російських військ під завалами будинку загинули чоловік та його чотирьохрічний син, ще троє людей тяжко травмовані, серед них – дитина.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-