Обстріл Краматорська: кількість постраждалих зросла до п’яти

Обстріл Краматорська: кількість постраждалих зросла до п’яти

Оновлено
Укрінформ
У Краматорську кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу зросла до п’яти.

Про це повідомляє у Телеграмі Донецька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«11 серпня о 06:10 окупаційні війська РФ атакували м. Краматорськ. Внаслідок влучання засобів ураження по житловій забудові та території підприємства дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості щонайменше 5 містян», - йдеться у повідомленні.

Трьох чоловіків 52, 59, 73 років, а також жінок 42 і 56 років госпіталізовано. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові й черепно-мозкову травми, поранення тулубу і ніг. Постраждалим надають кваліфіковану медичну допомогу.

Пошкоджено багатоквартирні й приватні житлові будинки, територію підприємства, торговельні приміщення, автотранспорт. Попередньо, ворог обстріляв місто з РСЗВ «Смерч», поінформували у прокуратурі.

Читайте також: Росіяни за добу атакували кілька громад Харківщини, є загиблий

Наразі на місцях влучань працюють рятувальники та правоохоронці. Наслідки обстрілу та кількість постраждалих уточнюються.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.

Також пізніше начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграмі уточнив, що пошкоджені 19 приватних будинків і декілька багатоповерхівок.

«Росіяни обстріляли місто з РСЗВ «Смерч», наразі відомо про три влучання. 5 людей поранено — такі попередні наслідки ранкового удару по Краматорську. Пошкоджені 19 приватних будинків і декілька багатоповерхівок, об'єкт інфраструктури і 2 крамниці, заправка і 5 автівок», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині за добу через обстріли росіян загинули три людини

Краматорська міська рада у Телеграмі зазначила, що серед п’яти постраждалих внаслідок російського обстрілу двоє комунальників, вони у важкому стані.

«Наслідки ранкового удару РФ по Краматорську. Внаслідок ворожого обстрілу поранено пʼятеро осіб, двоє комунальників у важкому стані», - поінформував начальник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко.

Як повідомляв Укрінформ, раніше була інформація про чотирьох поранених у Краматорську внаслідок обстрілу військами РФ інфраструктурного об'єкту вранці 11 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-