На Миколаївщині до Дня молоді провели фізкультурно-спортивні ігри Tiligul Games

На Миколаївщині до Дня молоді провели фізкультурно-спортивні ігри Tiligul Games

Фото, відео
Укрінформ
На Миколаївщині напередодні Міжнародного дня молоді провели фізкультурно-спортивні ігри Tiligul Games, що включали, зокрема, змагання з вітрильного спорту і козацького багатоборства.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Вчора вдруге під час повномасштабної війни ми провели Tiligul Games-2024 та відзначили Міжнародний день молоді. У рамках цього пройшов Кубок Миколаївської області з вітрильного спорту, Чемпіонат Миколаївської області з козацького багатоборства "Спас" та багато цікавих івентів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в Миколаївській ОВА, на святі спорту проходили також майстер-класи з альпінізму та кайтингу, підпалювання ватри та обрядовий хоровод навколо вогнища, водні атракціони, перегони на "драконах" та інше.

Читайте також: Україна вперше офіційно відзначає День молоді 12 серпня

"Попри всі перешкоди ми продовжуємо створювати гідні умови та спортивні можливості для нашої молоді. Спорт виховує та загартовує, він робить сильнішим та мудрішим. Тому це один з наших пріоритетів", - наголосив Кім.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський у 2021 році підписав указ, яким переніс святкування Дня молоді в Україні на 12 серпня. Тепер свято збігається у даті з Міжнародним днем молоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-