Росіяни упродовж дня били по Нікопольському району з «Градів» і важкої артилерії, є загиблий

Росіяни упродовж дня били по Нікопольському району з «Градів» і важкої артилерії, є загиблий

Укрінформ
Упродовж дня армія РФ атакувала територію Нікопольського району Дніпропетровщини з «Градів» та важкої артилерії, поранений 33-річного чоловік помер у лікарні.

Про це у Телеграмі повідомляє начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Гатили з РСЗВ «Град», важкої артилерії. Застосовували дрони-камікадзе. Ворожі війська протягом усього дня не полишали у спокої Нікопольщину. Били по райцентру, Марганецькій, Покровській, Мирівській, Червоногригорівській громадах. Поранений 33-річний чоловік», - написав Лисак.

За його словами, унаслідок обстрілів пошкоджені транспортне і приватне підприємства. На останньому через атаку виникла пожежа, її вже загасили. Зайнялася й приватна оселя.

Окрім того, росіяни обстріляли з артилерії одну з громад Криворіжжя. Унаслідок влучання снарядів спалахнула суха трава. Наразі загоряння ліквідоване.

Читайте також: Сили оборони вночі збили 30 із 38 ударних дронів, якими Росія атакувала Україну

Посадовець також додав, що надвечір оборонці неба збили над областю російський БпЛА.

Згодом Лисак повідомив, що поранений унаслідок артилерійського обстрілу Червоногригорівської громади у Дніпропетровській області помер у лікарні.

 «У лікарні помер постраждалий унаслідок вечірнього артобстрілу Нікопольщини. У нього було осколкове поранення грудної клітки. На жаль, врятувати чоловіка не вдалося», - зазначив Лисак.

Як повідомлялось, минулої ночі сили ППО збили на Дніпропетровщині 2 безпілотники. Нікопольщина була під ударами ворога з вечора і до ранку. Агресор застосовував дрони-камікадзе, важку артилерію і РСЗВ «Град».

Фото: Дніпропетровська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-