З Нідерландів до Одеси намагалися завезти кокаїн під виглядом прального порошку

З Нідерландів до Одеси намагалися завезти кокаїн під виглядом прального порошку

Фото
Укрінформ
В Одесі у двох осіб, причетних до міжнародного наркотрафіку, вилучили кокаїну на 2,3 млн грн – його намагалися завезти з Нідерландів під виглядом прального порошку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

За даними правоохоронців, житель Одеси налагодив контрабанду наркотиків з Нідерландів. Для доставлення їх в Україну він залучив як кур’єра свою знайому.

«На власному авто жінка поїхала за кордон і забрала пакунок у продавця. Щоб не привертати увагу під час проходження митного контролю, заховала товар у коробки з-під порошку для прання», - ідеться у повідомленні.

Оперативники управління стратегічних розслідувань Нацполіції в Одесі та слідчі управління СБУ в Києві та Київській області затримали обох зловмисників в Одесі. У них вилучили кілограм кокаїну, вартість якого за цінами чорного ринку перевищує 2,3 млн гривень.

Фігурантам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 305 КК (Контрабанда наркотичного засобу). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 10 до 12 років з конфіскацією майна.

Чоловік перебуває під вартою, його спільниця - під цілодобовим домашнім арештом.

Читайте також: У Нідерландах в порту перехопили майже 500 кілограмів кокаїну

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці Чернігівської області поклали край діяльності розгалуженого каналу збуту психотропних речовин з мільйонними прибутками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-