На Тернопільщині чоловік відкрив вогонь по людях: є загиблі та поранені

На Тернопільщині чоловік відкрив вогонь по людях: є загиблі та поранені

Укрінформ
На Тернопільщині поліцейські затримали озброєного чоловіка, який стріляв по людях. Є загиблі і поранені.

Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіції у Тернопільській області, передає Укрінформ.

«Поліцейські Тернопільщини затримали озброєного чоловіка, який стріляв по людях. За попередньою інформацією, в результаті події двоє людей загинули, ще троє отримали поранення та доставлені до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у середу, 15 серпня, близько 15:35 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Доброводи Тернопільського району невідомий чоловік, вдягнутий у військову форму, здійснив кілька пострілів з автоматичної зброї в напрямку людей та втік.

Читайте також: Перед судом постане російський військовий, який розстріляв полоненого у Запорізькій області

На місце події одразу виїхали керівництво обласної поліції, співробітники управління карного розшуку ГУНП та інших оперативних та профільних служб, спецпризначенці.

Для пошуку зловмисника в області була введена спеціальна поліцейська операція. Правоохоронці встановили особу підозрюваного та його можливий напрямок руху. У результаті подальших злагоджених дій із залученням співробітників спецпідрозділу КОРД, чоловік, причетний до скоєння злочину, був затриманий. Ним виявився 45-річний житель Житомирської області. Поліцейські вилучили у нього зброю.

Встановлюються обставини надзвичайної події. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Матеріали за підслідністю будуть скеровані до Державного бюро розслідувань.

Заступниця керівника Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак повідомила, що на лінію 103 надійшов виклик про поранених неподалік Збаража.

Читайте також: Підозрюваний у вбивстві поліцейського на Вінниччині заявив, що в жертву стріляв його син

«Диспетчер направила на місце події три бригади швидкої допомоги - дві зі Збаража і одну з Тернополя. Оскільки територію, де був стрілець, оточили правоохоронці, то бригади очікували у безпечній ділянці. Так склалися обставини, що поранених доставили до медзакладів військові медики. Наші медики надавали допомогу людям, у яких була гостра реакція на стрес, якісь подряпини», - зазначила Мончак.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні У Києві в кафе на вулиці Рейтарській спрацювала учбова граната.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-