У Тернополі встановили бронзову зірку «Родинам Героїв»

У Тернополі встановили бронзову зірку «Родинам Героїв»

Фото
Укрінформ
У Тернополі з нагоди дня міста на «Алеї зірок», що на вулиці Сагайдачного, урочисто відкрили бронзову колективну зірку «Родинам Героїв».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми відкриваємо зірку «Родинам Героїв» на знак вдячності і шани родинам, які виховали справжніх захисників нашої країни. Коли ворог прийшов на нашу землю, вони, не вагаючись, стали на її захист і віддали найдорожче - своє життя. Ця зірка символізує нашу вдячність родинам Героїв. Ми хочемо, щоб ви відчували нашу підтримку і знали, що ваша жертва ніколи не буде забутою», - сказав на відкритті міський голова Сергій Надал.

Також під час церемонії відкриття зірки родинам полеглих Героїв вручили державні нагороди та відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя».

Читайте також: В Одесі на Алеї зірок відкрили імена ще трьох митців

«Такі заходи дуже важливі. Вони підтримують морально. Коли бачиш, що людям не байдуже, відчуваєш вдячність і шану, це допомагає рідним, які пережили втрату близької людини», - зазначила дружина загиблого Павла Бригинця Юлія.

«Алею зірок» у Тернополі відкрили у 2011 році, щороку тут з'являються нові імена видатних тернополян, які зробили вагомий внесок у розвиток міста. На цій алеї, зокрема, закарбовані у бронзі колективні зірки добровольцям, волонтерам, воїнам АТО, захисникам та захисницям України.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернополі з нагоди Дня міста вручили нагороди захисникам України.

Перше фото: Тернопільська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-