На Донеччині за добу внаслідок обстрілів загинули дві людини, восьмеро поранені

На Донеччині за добу внаслідок обстрілів загинули дві людини, восьмеро поранені

Укрінформ
Минулої доби внаслідок обстрілів російської армії на Донеччині загинули двоє мирних жителів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«За 17 серпня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Мирнограді і Торецьку. Ще восьмеро людей в області дістали поранення», - написав Філашкін.

Загалом від початку вторгнення в області загинула 2161 людина та 5666 дістали поранення. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині вказана без урахування Маріуполя та Волновахи.

«Всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1565 людей, у тому числі 182 дітей», - написав Філашкін.

За його словами, у Покровському районі в Курахівській громаді обстріляні Курахове, Трудове і Ганнівка. У Мирнограді одна людина загинула і четверо поранені, пошкоджено шість багатоповерхівок, аптеку, кінотеатр і дві крамниці. У Сухому Яру поранено людину. У Гродівській громаді зруйновано п’ять будинків.

Щодо ситуації в Краматорському районі, то в Зарічному один будинок зруйновано і один пошкоджено, а також у Ямполі зруйновано будинок, а в Новому пошкоджено крамницю. У Костянтинівці пошкоджено два приватні будинки, адмінбудівлю і два інфраструктурні об'єкти, ще два будинки пошкоджено у Марковому.

У Бахмутському районі в Торецьку загинула людина та пошкоджено будинок, у Щербинівці одна людина поранена. У Часовоярській громаді одна людина поранена, пошкоджено дві багатоповерхівки, два приватні будинки і дві господарчі будівлі. У Сіверську пошкоджено будинок.

Читайте також: Росіяни минулої доби завдали поранень двом жителям Херсонщини

Як повідомляв Укрінформ, російські війська обстріляли Мирноград Донецької області, де було влучення у недобудовану 9-поверхівку.

Фото Донецької ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-