На Донеччині продовжать комендантську годину ще у двох населених пунктах

На Донеччині продовжать комендантську годину ще у двох населених пунктах

Укрінформ
Найближчими днями ще у двох населених пунктах Донеччини - Курахівці та Гірнику - комендантську годину продовжать до 20 годин. Такі обмеження вже діють у Мирнограді, Новогродівці та Селидовому.

Як передає Укрінформ, про це в ефір телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Найближчими днями буде ухвалене рішення ще по двох населених пунктах – це місто Курахівка та місто Гірник. В них теж буде комендантська година з 15.00 до 11.00», - сказав очільник області.

Він нагадав, що у зв’язку зі складною бойовою обстановкою раніше вже було ухвалене рішення про посилення комендантської години в 10-кілометровій зоні (від лінії фронту – ред.), яка діє з 17.00 до 9.00, а у трьох населених пунктах - Мирнограді, Новогродівці та Селидовому від сьогодні вже діє комендантська година з 15.00 до 11.00.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Донеччина має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Читайте також: Верещук закликала евакуюватися із Покровська, Мирнограда і Селидового

З 15 серпня 2024 року на території міста Новогродівка у зв'язку з активізацією бойових дій і підвищеною загрозою для життя і здоров'я населення запроваджено комендантську годину з 15.00 до 11.00 наступної доби.

Аналогічне рішення про комендантську годину тривалістю 20 годин з 19 серпня ухвалено у Мирнограді та Селидовому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-