Зеленський на Дніпропетровщині зустрівся з представниками бізнесу

Зеленський на Дніпропетровщині зустрівся з представниками бізнесу

Укрінформ
Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент України поспілкувався з представниками місцевого бізнесу та відповів на актуальні для них запитання.

Про це повідомляє Офіс Президента, передає Укрінформ.

На зустрічі, зокрема, обговорили детінізацію економіки, збереження робочих місць і повернення людей, можливі зміни в податковій сфері. Глава держави наголосив, що основним пріоритетом для держави на ринку праці є створення умов, щоб українці поверталися з-за кордону додому.

Також під час зустрічі перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко розповіла про прогрес у реалізації програми «Зроблено в Україні» на Дніпровщині. За її словами, регіон є третім за темпами кредитування в межах програми «Доступні кредити 5-7-9». Загальний обсяг від початку року – 3,7 млрд грн.

Крім того, область користується програмами для відновлення енергетичних спроможностей.

Читайте також: Зеленський закликав розширити санкційний режим проти Росії

Загалом, додали в ОП, у межах і державних, і приватних ініціатив банки по всій країні схвалили заявки на кредити для посилення енергетичних можливостей на 4,3 млрд грн.

Як повідомлялося, у Дніпропетровській області Володимир Зеленський зустрівся з ветеранами російсько-української війни та ознайомився з впровадженням ветеранської політики. 

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-