Через російський обстріл знеструмлена частина Херсонської громади

Через російський обстріл знеструмлена частина Херсонської громади

Укрінформ
У Херсонській громаді внаслідок обстрілів знеструмлене Благовіщенське Комишанського старостинського округу, частково селище Текстильне, частина Дніпровського району.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ знеструмлене Благовіщенське Комишанського старостинського округу, частково селище Текстильне. Без електрики значна частина Дніпровського району", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Мрочко, фахівці працюють понаднормово, але через значний обсяг пошкоджень аварійно-відновлювальні роботи не вдається провести оперативно. У частині Дніпровського району через відсутність електрики у багатоповерхівках немає води — не працюють станції підкачки.

Аварійних бригад не вистачає – ворог безперервно атакує, намагаючись завдати максимальної шкоди інфраструктурі. За останні дві доби енергетикам вдалося відновити електропостачання у Центральному та Дніпровському районах, де були локальні пошкодження через ворожі атаки.

Читайте також: Унаслідок ворожих обстрілів на Херсонщині постраждали троє чоловіків

Жителям громади нагадують, що діють пункти незламності, де за потреби можна зарядити гаджети, вийти з рідними чи знайомими на зв’язок.

Як повідомляв Укрінформ, у п'яти областях України станом на 18 серпня були знеструмлення через бойові дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-