Росіяни минулої доби вбили чотирьох жителів Донеччини і ще трьох поранили

Росіяни минулої доби вбили чотирьох жителів Донеччини і ще трьох поранили

Фото
Укрінформ
Російські війська минулої доби, 21 серпня, вбили чотирьох жителів Донецької області та ще трьом завдали поранень.

Про це голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Він зазначив, що "за 21 серпня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: у Сіверську, Українську, Костянтинівці і Петрівці. Ще 3 людини в області за добу дістали поранення”.

Як підкреслив Філашкін, загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині (2174 загиблі та 5689 поранених) подана без урахування жертв Маріуполя та Волновахи.

Як повідомила поліція Донеччини, російські війська за минулу добу, 21 серпня, здійснили 2588 обстрілів Донецької області.

«Руйнувань зазнали 55 цивільних об’єктів - 30 житлових будинків, адмінбудівлі, підприємство, заклади освіти, торгові павільйони, автомобілі, комунікації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вибухи пролунали в 13 населених пунктах: містах Гірник, Костянтинівка, Курахове, Мирноград, Новогродівка, Селидове, Сіверськ, Українськ, Часів Яр, селищах Велика Новосілка, Петрівка, селах Веселий Гай, Зоря.

Зокрема, росіяни атакували Костянтинівку з артилерії, де вбили мирного жителя, пошкодили три багатоквартирних і три приватних будинки, два заклади освіти, адмінбудівлю, підприємство, автомобілі.

В Українську загинула цивільна особа, пошкоджено два багатоквартирних будинки. Одну людину вбито в Сіверську та одну – в Петрівці.

По Селидовому окупанти вдарили дроном – поранили цивільну особу, пошкодили 10 торгових павільйонів на ринку.

По одній людині поранено в Новогродівці та Часовому Яру.

У Великій Новосілці внаслідок дронової атаки пошкоджено 14 приватних осель. У Мирнограді з мінометів ворог пошкодив багатоквартирний і два приватних будинки.

Читайте також: Війська РФ за добу обстріляли дві громади на Миколаївщині

Як повідомляв Укрінформ, у Костянтинівці Донецької області внаслідок російського артилерійського обстрілу увечері 21 серпня пошкоджені житлові будинки, адміністративні будівлі та виробничі приміщення, одна людина загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-