У Купʼянському районі внаслідок ударів РФ пошкоджені будинок культури, дитсадок та ліцеї

У Купʼянському районі внаслідок ударів РФ пошкоджені будинок культури, дитсадок та ліцеї

Фото
Укрінформ
У Купʼянському районі внаслідок нічних російських ударів дронами та ракетами суттєво пошкоджені будинок культури, дитсадок, ліцеї, також зруйновані приватні будинки.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Куп’янської районної військової адміністрації Андрій Канашевич, передає Укрінформ. 

"Ворог продовжує свої терористичні атаки на цивільні об'єкти Купʼянського району. Цієї ночі з застосуванням "Шахедів" та ракет були завдані удари по селу Гетьманівка та Одрадне Шевченківської громади. Внаслідок атаки зазнали значних руйнувань будинок культури та дитячий садочок, суттєво пошкоджено будівлі ліцеїв, є пошкоджені приватні будинки та інші адміністративні будівлі", - розповів керівник району.

За словами Канашевича, селищна рада за підтримки координаційного гуманітарного центру та групи швидкого реагування організовує роботи з консервації та тимчасового захисту житлових та адміністративних приміщень. У населених пунктах відновлюють електропостачання.

Читайте також: За минулу добу росіяни 113 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Як повідомлялося, за даними обласної адміністрації, вночі 22 серпня у Гетьманівці Куп'янського району внаслідок обстрілу горіли приватні будинки, об'єкти соціальної інфраструктури, нежитлова будівля. Постраждали чоловік та жінка. В Одрадному внаслідок обстрілу горіла будівля селищної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-