У Миколаєві відкрили ветеранський простір

У Миколаєві відкрили ветеранський простір

Фото, відео
Укрінформ
У Миколаєві відкрили ветеранський простір та передали сертифікати на житло військовослужбовцям.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"22 серпня у Миколаєві відбулося урочисте відкриття ветеранського простору «Veteran Development Centre – Центр Ветеранського Розвитку», координатором якого є колишній військовослужбовець та спортсмен Олег Шевченко", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що у хабі є консультаційна, спортивна та реабілітаційна зала, арт-простір, а також зона коворкінгу та нетворкінгу.

За словами голови ОВА Віталія Кіма, це місце стане ще одним надійним майданчиком, який допоможе нашим Захисникам та Захисницям, а також їхнім сім'ям та рідним загиблих військовослужбовців знайти розуміння, відчути підтримку та отримати необхідну допомогу.

«У нашому регіоні найбільший військовий контингент в Україні, відповідно кількість ветеранів буде такою ж. Тому ми зобов’язані створити комфортні умови для вашої реабілітації та покращення якості життя. Наші Герої повинні відчувати, що вони важливі для нас. Продовжуємо робити для цього усе можливе», – наголосив начальник ОВА.

Своєю чергою представники реабілітаційного центру «Care4you» презентували роботу свого центру в рамках співпраці з ветеранським простором.

Читайте також: Зеленський презентував засади ветеранської політики і доручив затвердити Національну стратегію

Під час відкриття простору відбулася церемонія вручення чотирьох сертифікатів на житло ветеранам війни, а також підписання Меморандуму про співпрацю між НУК ім. адм. Макарова (ветеранським простором) та реабілітаційним центром «Care4you».

Як повідомлялося, на Миколаївщині реалізується проєкт, спрямований на працевлаштування та адаптацію ветеранів - їх долучають до розборів завалів та інших видів робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-