У Харкові сервісний центр МВС приймає іспити в майбутніх водіїв у метрополітені

У Харкові сервісний центр МВС приймає іспити в майбутніх водіїв у метрополітені

Фото
Укрінформ
У Харкові сервісний центр МВС з екзаменаційним класом через повітряні тривоги облаштували на одній зі станцій метрополітену.

Про це повідомляє Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Харківській, Полтавській і Сумській областях, передає Укрінформ.

“Харківщина – регіон із найтривалішими повітряними тривогами. Пошуки приміщення, що було б безпечним для усіх і забезпечило потреби у безперервності процесів привели до найкращого рішення сьогодні – переїзду в метро. Відтепер обидва сервісні центри МВС працюють в укриттях”, - розповів начальник регіонального сервісного центру Дмитро Крейнер.

Укриття розташоване на станції “Київська”. На цій локації видають, обмінюють і відновлюють посвідчення водія, видають міжнародне посвідчення водія.

У метрополітені працюють 15 адміністраторів. Приміщення облаштоване екзаменаційним класом на 10 місць.

Читайте також: МВС розробляє програму щодо вступу ветеранів до відомчих освітніх установ

“За час роботи в укритті з початку червня сервісний центр МВС у Харкові видав близько 450 посвідчень водія вперше. Ця статистика свідчить про те, що наші послуги користуються попитом. Сервісний центр МВС на станції метро “Київська” став шостим центром у регіоні, який працює в укритті під час повітряної тривоги”, – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Як повідомляв Укрінформ, Харківщина - регіон із найтривалішими повітряними тривогами. Зокрема, у липні двічі тривога діяла понад 36 і 38 годин поспіль.

Фото: Центр ГСЦ МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-