Вбивцю військового на Одещині засудили на 7 років ув'язнення

Вбивцю військового на Одещині засудили на 7 років ув'язнення

Укрінформ
Суд призначив сім років за ґратами чоловіку, який вбив військового на Одещині у березні цього року.

Про це повідомив Департамент комунікації Нацполіції України, передає Укрінформ.

«Вивчивши матеріали кримінального провадження, суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей інцидент стався у березні цього року у Подільську.

«Тіло загиблого чоловіка у військовій формі зі слідами побиття виявили випадкові перехожі. Поліцейські з’ясували, що загиблий - діючий військовий з іншої області. Напередодні ввечері він відпочивав в одному із закладів Подільська та пішов з нього разом з іншим відвідувачем», - поінформували в установі.

Оперативники територіального підрозділу поліції розшукали чоловіка, якого бачили із загиблим, ним виявився 23-річний житель Болградщини.

Фігурант сказав, що познайомився з військовим у барі, де вони разом вживали алкогольні напої та спілкувалися.

«Згодом вони залишили заклад і вже на вулиці між ними раптово виник конфлікт. Під час сварки зловмисник ударом кулака в голову збив військового з ніг, а потім продовжив бити по голові ногами вже лежачого. Коли нападник побачив, що потерпілий не подає ознак життя, то втік», - заявили у НПУ.

У ході досудового слідства було проведено низку судових експертиз, у тому числі судово-медичну. Відповідно до висновків експерта, смерть чоловіка настала внаслідок отриманих черепно-мозкових травм.

Читайте також: У Харкові передали до суду справу про вбивство балетмейстерки театру

На основі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У червні поточного року поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний до суду для розгляду справи по суті. Суд виніс вирок для фігуранта цієї справи - 7 років за ґратами. На період досудового розслідування чоловік перебував під вартою.

Як повідомлялося, 8 березня цього року у Подільську на Одещині знайшли тіло військового на вулиці.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-