На Харківщині за добу через обстріли загинули двоє людей, ще троє поранені

На Харківщині за добу через обстріли загинули двоє людей, ще троє поранені

Фото
Укрінформ
У Харківській області через російські обстріли за минулу добу загинули двоє людей, ще троє зазнали поранень.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Куп'янський район, с. Куп’янськ-Вузловий. Внаслідок обстрілу горіла трава. Пошкоджено будинок. Загинули 2 чоловіків віком 51 та 58 років. Постраждали три жінки 45, 63, 85 років», - написав Синєгубов.

За його словами, внаслідок обстрілів у Куп’янську горів дах будинку та приватний будинок, у с. Нова Казача Дергачівської громади спалахнули гараж, господарча будівля та два мотоцикли. Пожежі через ворожі атаки виникли і в Одноробівці Золочівської громади, де горіла господарча споруда, а в Новоосиному Курилівської громади – дачний будинок.

Окрім того, внаслідок влучання ворожих снарядів сталися займання лісової підстилки на площі 8 га та трави на площі 4 га поблизу с. Орішанка Золочівської громади.

Внаслідок обстрілів пошкоджені будинок у с. Кучерівка Петропавлівської громади, двоповерховий багатоквартирний будинок та електромережі – в Одноробівці Золочівської громади.

Також голова ОВА повідомив, що 22 та 23 серпня у селі Козача Лопань рятувальники деблокували тіла двох жінок віком 61 та 43 років, які загинули під час обстрілу 21 серпня.

Синєгубов зазначив, що на Харківському напрямку за минулу добу в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ відбулось сім бойових зіткнень, на Куп’янському напрямку - 20. Сили оборони відбивали атаки ворога в районах Петропавлівки, Курилівки, Синьківки та Стельмахівки.

Читайте також: Війська РФ уночі та вранці обстріляли прикордоння Сумщини 22 рази

Як повідомлялось, уночі 23 серпня російська армія здійснила обстріли Богуславки та Колісниківки Харківської області, постраждали люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-