У Херсоні внаслідок обстрілів постраждали півторарічний хлопчик та троє чоловіків

У Херсоні внаслідок обстрілів постраждали півторарічний хлопчик та троє чоловіків

Укрінформ
У Херсоні 24 серпня внаслідок обстрілу Дніпровського району постраждали півторарічний хлопчик та троє чоловіків.

Про це повідомляють у соцмережі керівники обласної та міської адміністрацій, передає Укрінформ.

«Через російський обстріл Дніпровського району Херсона постраждало немовля. "Швидка" доправила до лікарні хлопчика, якому лише півтора року», - написав у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, у дитини мінно-вибухова травма та поранення руки, малюк у стані середньої тяжкості перебуває у реанімації.

Водночас начальник Херсонської МВА Роман Мрочко поінформував, що внаслідок атаки важкого поранення зазнав 66-річний чоловік. Його доправили до лікарні з вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами, контузію, переломом плеча і осколковими пораненнями.

Крім того, за інформацією Мрочка, внаслідок влучання снаряда у будинок поранений 58-річний чоловік. Його госпіталізували у важкому стані з мінно-вибуховою травмою та осколковими пораненнями черевної порожнини і обличчя. Медики борються за його життя.

Читайте також: Загарбники обстріляли Херсон із міномета, загинула жінка

Обстрілу зазнав також Корабельний район міста. За інформацією Херсонської ОВА, 77-річний чоловік дістав вибухову травму та осколкове поранення спини, його стан оцінюють як легкий. Потерпілий зараз у лікарні, де йому надають необхідну меддопомогу.

Як повідомлялось, у Херсоні 24 серпня через скинуту з російського дрона вибухівку зазнала поранення 61-річна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-