Ворог понад 10 разів атакував Дніпропетровщину: пошкоджена інфраструктура, виникли пожежі

Ворог понад 10 разів атакував Дніпропетровщину: пошкоджена інфраструктура, виникли пожежі

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів протягом дня 25 серпня пошкоджена інфраструктура, будинки, виникли пожежі.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Нікополь, а також Покровська, Червоногригорівська та Марганецька громади протягом дня пережили більше десяти атак росіян. Вони били fpv-дронами, скинули боєприпас з БпЛА. Застосовували важку артилерію», - йдеться у дописі.

За інформацією Лисака, у Покровській громаді пошкоджені інфраструктура, приватна оселя та триповерхова будівля, яка не експлуатується. Крім того, зайнявся сухостій. Вогонь пошкодив лінію електропередач.

Читайте також: Війська РФ уночі обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині, є пошкодження

«Через ворожий обстріл пожежа також виникла у Червоногригорівській громаді. Горіла трава у садовому товаристві. Там же понівечило паркан. На щастя, цілі люди», - повідомив начальник ОВА.

Читайте також: Ворог уночі вдарив по готелю в Краматорську - постраждали журналісти з України, США та Британії

Як повідомлялося, російські в ніч на 25 серпня кілька разів атакували Нікопольський район Дніпропетровської області, зокрема в місті Нікополь обстрілом пошкоджена будівля підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-