Росіяни минулої доби обстріляли населені пункти у трьох районах Харківщині

Росіяни минулої доби обстріляли населені пункти у трьох районах Харківщині

Фото
Укрінформ
Минулої доби російські війська обстрілювали населені пункти у Богодухівському, Чугуївському, Куп'янському районах Харківської області, пошкоджень зазнали житлові будинки, енергомережі, сільгосппідприємства.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За інформацією очільника ОВА, пізно ввечері у неділю відбувся ракетний обстріл об‘єкта інфраструктури у Чугуєві, минулося без потерпілих.

У Золочівській громаді Богодухівського району російські окупанти обстріляли з артилерії села Одноробівку і Світличне. В Одноробівці внаслідок спричиненої обстрілом пожежі знищено приватний будинок та господарчі споруди, пошкоджено енергомережі. У Світличному пошкоджено приватний та двоповерховий багатоквартирний будинки, енергомережі та приміщення місцевого сільгосппідприємства.

У Куп'янському районі внаслідок обстрілу горів покинутий садовий будинок та трава у Новоосиновому, а у с.Садовод внаслідок атаки FPV-дрона зруйновано двоповерховий багатоквартирний будинок.

У Сеньковому та Великому Бурлуку Куп'янського району, у смт Білий Колодязь Чугуївського району внаслідок обстрілів горіла трава.

За інформацією глави ОВА, на Харківському напрямку за добу відбулося чотири ворожі штурми неподалік Вовчанська та Липців.

Синєгубов На Куп’янському напрямку ворог 13 разів атакував оборонні рубежі біля Петропавлівки, Синьківки, Глушківки, Колісниківки, Лозової та Стельмахівки. Одинадцять боїв завершено, два — тривають.

Читайте також: Військові РФ за добу обстріляли 11 населених пунктів Запорізької області, одна людина поранена

Як повідомлялося, у Миколаївській області минулої доби обстрілів зазнали дві громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-