Внаслідок падіння збитого «Шахеда» на Черкащині пошкоджені 17 домогосподарств

Внаслідок падіння збитого «Шахеда» на Черкащині пошкоджені 17 домогосподарств

Укрінформ
Уламки «Шахеда» пошкодили у селі Шрамківка Золотоніського району 17 будівель і лінію електропередач 10 кіловольт, попередньо над Черкащиною збиті три БпЛА, але декілька все ще літають над областю.

Про це начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Понад десять годин в області триває повітряна тривога. Все ще маємо «Шахеди» в повітрі. На жаль, маємо наслідки "прильотів". Зокрема у Шрамківці, де ми зараз перебуваємо, «Шахед», який був підбитий, упав на територію населеного пункту. На жаль, маємо пошкодженими 17 домогосподарств. Також тут була пошкоджена 10-кіловольтна лінія електропередач», - розповів Табурець.

За його словами, першочерговими актами визначений обсяг робіт, скільки в резерві є вікон, дверей. Дуже активно обласна влада взаємодіє із «Червоним хрестом» і з ДСНС.

Начальник ОВА запевнив, що енергетики вже знаходяться на місці пошкодження, і за кілька годин електропостачання має бути відновлено. Утім, оскільки ворог пошкодив декілька енергетичних об’єктів, в область повертається практика аварійних відключень.

Читайте також: На Житомирщині внаслідок російської атаки загинула жінка, ще одна людина поранена

«Активно підключаємо всі наші пункти незламності і продовжуємо стояти спільно з нашими збройними силами. За ніч, попередньо, знищено три «Шахеди», але в повітрі перебуває декілька», - зазначив очільник Черкащини.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок російської масованої атаки на енергетичну інфраструктуру постраждали 15 областей України.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-