Масована повітряна атака: ДСНС заявляє про п'ятьох загиблих і 30 постраждалих

Масована повітряна атака: ДСНС заявляє про п'ятьох загиблих і 30 постраждалих

Укрінформ
На цей час відомо про 5 загиблих і 30 постраждалих унаслідок ранкової атаки РФ на Україну.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив пресофіцер Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий, передає кореспондент Укрінформу.

«Загинуло 5 осіб унаслідок цих терористичних атак РФ і 30 постраждали. До ліквідації надзвичайних ситуацій під час цих атак було залучено 740 рятувальників і 176 одиниць техніки. Частина цих рятувальників і техніки... і зараз працюють на місцях», - сказав Хорунжий.

За його словами, триває розбирання завалів, ліквідація пожеж, порятунок людей (на цей час врятовані дві людини).

Читайте також: Унаслідок ранкової російської атаки постраждали 15 областей - Шмигаль

«У нас відбулися ураження у більш як 50 населених пунктах. Було уражено 57 об’єктів, у тому числі житлові будинки і різні об’єкти різного призначення, зокрема і критичної інфраструктури», - сказав Хорунжий.

За даними рятувальної служби, у Києві цивільна та критична інфраструктура не постраждала. Є пошкодження на території Київської області, зокрема у Бориспільському, Обухівському, Бучанському, Броварському районах. «Зафіксовані, зокрема, пожежі у приватних будинках, займання сухої трави. Усі ці пожежі вже ліквідовані», - заявив речник ДСНС.

Читайте також: На Одещині кількість постраждалих унаслідок атаки РФ зросла до семи

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що російські загарбники 26 серпня завдали одного з найбільших ударів по Україні, застосувавши більш як сотню ракет різних типів та близько 100 безпілотників типу Shahed.

Внаслідок російської масованої атаки на енергетичну інфраструктуру постраждали 15 областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-