На Донеччині розширили зону примусової евакуації сімей з дітьми

На Донеччині розширили зону примусової евакуації сімей з дітьми

Укрінформ
У Донецькій області через погіршення безпекової ситуації розширили зону примусової евакуації сімей з дітьми.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Так, евакуацію у примусовий спосіб розпочнуть ще з таких населених пунктів Костянтинівської тергромади: Костянтинівка, Іжевка, Безім’яне, Біла Гора, Білокузьминівка, Віролюбівка, Диліївка, Клинове, Майське, Маркове, Молочарка, Неліпівка, Новодмитрівка, Новомаркове, Олександро-Шультине, Попасне, Предтечине, Ступочки, Стінки, Федорівка, Червоне.

У Селидівській ТГ зону примусової евакуації сімей з дітьми розширили на шість населених пунктів: Вишневе, Григорівка, Новоолексіївка, Петрівка, Пустинка, Юріївка.

Читайте також: На Донеччині з 90 населених пунктів евакуювали всіх дітей

Філашкін нагадав, на які номери можна телефонувати, щоб отримати допомогу та евакуюватися у безпечні регіони.

Зокрема, звертатися з питань евакуації можна за телефонами: 0-800-507-506, 0-800-408-911, 0-800-322-614 (евакуація важкохворих людей).

Цілодобова «гаряча лінія» обласного кол-центру – 0-800-500-121, 073-050-01-21 (Viber, Whatsapp, Telegram, Signal).

Як повідомлялося, за інформацією Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, з 14 населених пунктів Донецької області відбувається примусова евакуація дітей разом з їхніми батьками або іншими законними представниками. Йдеться про евакуацію із населених пунктів Покровського району. Зокрема, з міст Покровськ, Родинське та сіл Гнатівка, Даченське, Жовте, Зелене, Лисівка, Новопавлівка, Новоукраїнка, Пушкіне, Ріг, Сухий Яр, Троянда, Чунишине.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-