У Тернопільській ОВА офіційно представили нового начальника В'ячеслава Негоду

У Тернопільській ОВА офіційно представили нового начальника В'ячеслава Негоду

Фото
Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба офіційно представив нового начальника Тернопільської ОВА В'ячеслава Негоду керівникам структурних підрозділів ОВА, начальникам РВА, головам громад.

Про це повідомляє у Фейсбуці Тернопільська ОВА, передає Укрінформ.

«Серед основних завдань нового очільника - безпека та розвиток Тернопільщини. Це - захист об’єктів критичної інфраструктури, підтримка військових, проходження осінньо-зимового періоду, якісна медицина та реабілітація, підтримка урядових програм. Зараз у всіх нас є одна велика ціль, до якої ми впевнено крокуємо, – перемога у війні з російським ворогом», - зазначив Кулеба.

Під час представлення Негода оголосив про своє бачення виконання пріоритетних завдань та основні кроки для їх реалізації.

«У першу чергу, дякую Президентові України за довіру. Для мене - це велика персональна відповідальність і честь сприяти розвитку Тернопільської області. Так, нас чекає багато роботи, адже зараз нелегкий час. Ми повинні докласти максимум зусиль для посилення інституційної спроможності адміністрацій і місцевих рад. Жодна форма байдужості - неприпустима. Спільно ми будемо працювати над покращенням життя в громадах, підтримувати місцеве самоврядування та впроваджувати євроінтеграційні процеси», - підкреслив Негода.

Як повідомляв Укрінформ, В'ячеслав Негода з 1990 по 1998 рік був Тернопільським міським головою, депутатом Тернопільської облради. У 2014-2019 роках працював першим заступником та заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Також керував апаратом.

У 2019 році був призначений на посаду заступника міністра розвитку громад та територій, яку обіймав до 27 січня 2023 року.

Із 4 березня 2023 року - керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Доцент кафедри регіональної політики Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-