На Херсонщині минулої доби одна людина загинула, ще десятеро поранені

На Херсонщині минулої доби одна людина загинула, ще десятеро поранені

Укрінформ
У Херсонській області за минулу добу, 26 серпня, внаслідок ударів російських військ одна людина загинула та десятеро дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

За його інформацією, під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Дніпровське, Токарівка, Садове, Білозерка, Томина Балка, Кізомис, Широка Балка, Інженерне, Придніпровське, Станіслав, Михайлівка, Золота Балка, Гаврилівка, Дудчани, Осокорівка, Тягинка, Потьомкине, Новорайськ, Тополине і Херсон. 

Ворог здійснив ракетний удар по Бериславському району. За результатами бойової роботи Сил протиповітряної оборони ракета була знищена. 

Російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, освітні та медичний заклади, адмінбудівлю та житлові квартали населених пунктів області.

Зокрема, пошкоджені п'ять багатоповерхівок, 13 приватних будинків, газопровід, господарчі споруди, приватні й службові автомобілі.

Читайте також: У Херсоні під російський обстріл потрапила бригада «швидкої»

Через російську агресію одна людина загинула, ще 10 - дістали поранення.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська атакували дронами-камікадзе село Михайлівка на Херсонщині, влучивши в будівлю місцевого навчального закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-