На Київщині підготовка до опалювального сезону виконана на 80% - ОВА

На Київщині підготовка до опалювального сезону виконана на 80% - ОВА

Укрінформ
У Київській обласній державній адміністрації заявили, що в області типова підготовка до опалювального сезону виконана на 80%.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Відбулось чергове засідання регіонального оперативного штабу з питань підготовки до опалювального сезону. Нарада відбулась під головуванням першого заступника голови КОДА Миколи Бойка.

Фото: Київська ОВА
Фото: Київська ОВА

Під час засідання розглянули стан підготовки ЖКГ, заготівлі деревного біопалива, проведення робіт з належного утримання дерев поруч з лініями електропередач, повірки лічильників тощо.

Заслухали представників Пірнівської, Ірпінської, Тетіївської та Медвинської громад щодо стану підготовки до опалювального сезону. Додатково обговорили питання забезпечення безперебійного функціонування об'єктів критичної інфраструктури.

Читайте також: Проходження опалювального сезону 2024-2025 є питанням нацбезпеки - Стефанчук

Обговорили підготовку до опалювального сезону освітніх закладів. Наразі продовжується робота з утеплення будівель закладів освіти, заміни вікон на енергозберігаючі.

В рамках підготовки до зими цього року заплановано відремонтувати 41 котельню та 53 системи опалення в освітніх закладах. Вже завершили ремонт 28 котелень та 43 систем опалення.

Як повідомляв Укрінформ, 26 серпня у Києві, Київській, Дніпропетровській, Одеській та Донецькій областях введені екстрені відключення електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-