У чотирьох громадах Донеччини посилили комендантську годину

У чотирьох громадах Донеччини посилили комендантську годину

Укрінформ
У Донецькій області посилили комендантську годину у Селидівській, Курахівській, Костянтинівській та Покровській громадах.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

«Відтепер у всіх населених пунктах Селидівської та Курахівської громад обмеження на пересування діятимуть з 15:00 до 11:00, а на території Костянтинівської громади — з 17:00 до 9:00. Відповідне розпорядження підписав вчора — сьогодні воно вступає в дію», - написав очільник області.

Водночас у Покровській громаді запровадили довгу комендантську годину. 

"Сьогодні підписав розпорядження про посилення комендантської години в Покровській громаді, у тому числі у самому Покровську. Відзавтра обмеження на пересування діятимуть з 15:00 до 11:00", - зазначив Філашкін. 

Він оприлюднив перелік населених пунктів, на які поширюватимуться нові правила. Це Покровськ, Родинське, Троянда, Лисівка, Гнатівка, Даченське, Зелене, Новопавлівка, Новоукраїнка, Ріг, Сухий Яр, Чунишине, Пушкіне, Жовте.

Читайте також: На фронті за добу сталося 170 боєзіткнень, найбільше - на Покровському напрямку

Він знову закликав всіх жителів Донеччини евакуюватися до більш безпечних регіонів України, а тих, хто досі залишається в області — дотримуватися комендантської години.

Як повідомлялося, у містах Курахівка та Гірник Донецької області з 19 серпня комендантська година починається о 15:00 та завершується об 11:00 наступного дня. Такі ж обмеження до цього вже були запроваджені у містах Мирноград, Селидове й Новогродка.

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту – близько 300 км. Російські загарбники щодня завдають ударів по її населених пунктах, у зв'язку із чим там оголошена обов'язкова евакуація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-