Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по готелю в Кривому Розі зросла до трьох

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по готелю в Кривому Розі зросла до трьох

Укрінформ
На цей час відомо про трьох загиблих унаслідок нічної ракетної атаки на Кривий Ріг, одна людина залишається безвісти зниклою.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ. 

"Вже троє загиблих через нічну ракетну атаку на Кривий Ріг. Безвісти зниклою залишається ще одна людина. Рятувальники продовжують працювати на місці трагедії", - написав Лисак.

Атака по готелю у Кривому Розі / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

За його словами, у Нікопольському районі внаслідок обстрілу загинув 70-річний житель Марганецької громади. Пошкоджено приватний будинок, 6 господарських споруд, легковий автомобіль.

У Мирівській, Покровській та Червоногригорівській громадах і Нікополі пошкоджено інфраструктуру, адмінбудівлю та музей, 2 приватні будинки, лінії електропередач та газогін. Утім, минулося без жертв серед населення.

Читайте також: У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблими від російського удару

"Загалом район пережив майже два десятки обстрілів. По населених пунктах росіяни гатили «Градами» та важкою артилерією. Цілили також безпілотниками", - зазначив Лисак.

Як повідомлялося, в ніч проти вівторка, 27 серпня, Росія завдала ракетного удару по готелю у Кривому Розі, бла інформація про двох загиблих і п'ятьох постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-