Київські школярі переважно навчатимуться офлайн - КМВА

Київські школярі переважно навчатимуться офлайн - КМВА

Укрінформ
Рада оборони Києва прийняла рішення, що основною формою навчання для всіх закладів освіти буде очна форма, але в окремих випадках можуть застосовуватися й інші форми навчання.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація в Телеграмі, передає Укрінформ.

"На засіданні розглянули питання форм та форматів освітнього процесу у закладах освіти міста Києва у новому навчальному році. У підсумку було прийняте рішення, що основною формою навчання для усіх закладів освіти буде очна форма. Але в окремих випадках також можуть бути застосовані дистанційна, змішана та інші форми, передбачені законодавством України. Обов’язково при очній формі навчання має бути гарантована наявність укриттів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, до 30 серпня усі заклади освіти міста мають відзвітувати щодо готовності з питань пожежної безпеки згідно Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України.

Окремо Рада оборони Києва розглянула питання організації щоденного контролю та моніторингу закладів освіти з боку правоохоронців.

"З огляду на загальнодержавну ситуацію в енергетичній сфері, Рада оборони порушила питання щодо забезпечення усіх закладів освіти незалежними джерелами живлення електроенергією для забезпечення безперервного та якісного освітнього процесу", - повідомляють в КМВА.

Читайте також: Близько мільйона українських дітей не навчалися офлайн - Міносвіти

Як повідомлялося, станом на кінець навчального року близько мільйона українських дітей навчалися онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-