У Херсоні внаслідок скидання боєприпасу із дрона постраждав поліцейський

У Херсоні внаслідок скидання боєприпасу із дрона постраждав поліцейський

Фото
Укрінформ
У Херсоні напередодні внаслідок скидання боєприпасу із дрона постраждав поліцейський.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області у зведенні за минулу добу.

«Вдень російські військові скинули боєприпас із дрона на територію АЗС у мікрорайоні «Таврійський» міста Херсон. Унаслідок вибуху травмовано 27-річного херсонського поліцейського, у нього вибухова та черепно-мозкова травми, контузія, уламкові поранення голови, грудної клітки та живота», - йдеться у повідомленні.

Також у прибережній зоні Центрального району міста через атаку ворожого БПЛА напередодні був пошкоджений службовий автомобіль комунального підприємства.

Читайте також: У Кривому Розі ворог вдарив по об'єкту цивільної інфраструктури, четверо постраждалих

У поліції інформують, що у Дніпровському районі внаслідок атак ворожих дронів постраждали двоє жінок віком 23 та 80 років, а також двоє чоловіків віком 62 і 64 роки. У людей вибухові травми, уламкові поранення та гостра реакція на стрес.

Також зазначається, що у передмісті Херсона - Антонівці, ворог цілеспрямовано скинув вибухівку із дрона на територію біля кафе, де перебували люди. Внаслідок атаки постраждали троє чоловіків віком 39, 63 та 65 років. Під час надання їм медичної допомоги окупанти повторно атакували з дрона уже бригаду медиків, троє медпрацівників зазнали контузії. Механічних пошкоджень зазнала карета «швидкої». Також були пошкоджені колеса службового автомобіля патрульної поліції, та поліцейським все ж вдалося евакуювати поранених цивільних і медиків.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби внаслідок російських обстрілів Херсонщини двоє людей загинули, ще 14 - зазнали поранень.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-