У Харкові призупинили ліцензію приватній школі, яка навчала дітей без укриття

У Харкові призупинили ліцензію приватній школі, яка навчала дітей без укриття

Укрінформ
У Харкові призупинили ліцензію приватному закладу "Авторська школа Бойка", яка навчала дітей без укриття у минулому навчальному році та в будівлю якої російська армія поцілила авіабомбою у червні.

Про це заявив на брифінгу начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Ці рішення стосуються усіх дошкільних і шкільних закладів освіти всіх форм власності (про заборону офлайну без захисної споруди - ред.). Якщо хтось порушує, то питання до правоохоронних органів і їх реакцій на порушення. Щодо цього закладу, то у нас немає інформації, що вони усунули ті недоліки, на підставі яких їм було призупинено дію ліцензії. Якщо це буде зроблено, ми переглянемо рішення. Поки що їх ліцензія на провадження освітньої діяльності зупинена", - зазначив Синєгубов.

За даними ОВА, ліцензія призупинена на два місяці: з 1 липня по 1 вересня. Однак цей термін продовжать.

Читайте також: За підтримки Литви через платформу United24 ще три школи отримають сучасні укриття

"У нас немає мети позбавити ліцензії, це не самоціль. Мета: якщо хтось хоче організовувати на території міста Харкова та інших громад освітні процеси, то вони мають відбуватися відповідно до чинного законодавства", - сказав Синєгубов.

Він додав, що правоохоронці неодноразово попереджали заклад щодо роботи без укриття.

Як повідомлялося, 23 червня одна з чотирьох авіабомб, випущених росіянами, влучила по будівлі школи Бойка в Шевченківському районі. Постраждала працівниця кухні та ще троє людей.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-